за нас

АЛАМОН- Фирма за професионално почистване на офиси и домове в Добрич

    Фирма “АЛАМОН” ЕООД е лидер сред фирмите за професионално почистване в Добич и региона. Ние държим на ефективността в работата и лоялността в отношението към своите партньори. Предлагаме перфектно, бързо и трайно почистване на всякакви затворени и отворени помещения в Добрич и региона. Извършваме както еднократно така и абонаментно почистване на офиси и домове.

Предлагаме пране на мека мебел – матраци, дивани, фотьойли, килими, мокети и др., почистване на дограма .

Използваме професионални и безвредни препарати както и професионална техника на Kaercher, . Нашите служители, които извършват основни дейности, са висококвалифицирани и специално обучени за работа с професионална техника и използват специализирани неалергизиращи препарати.

С нашите професионални умения вашият дом, офис, магазин, хотел или ресторант ще грейне! 

Усилията от нас, чистотата за Вас!

АЛАМОН- Фирма за професионално почистване на офиси и домове в Добрич
АЛАМОН - Добрич

       Фирма „Аламон“ с управител Теодора Нейчева е удостоена от журито на потребителите на Република България с приз „Златна фирма за 2022 г.“. Наградата се връчва в знак на коректност и добро обслужване. Фирма „Аламон“ работи в сферата на почистването на офиси и домове. През годините тя се превърна във фаворит в почистването и в гаранция за коректно отношение и качествено обслужване.

Нашите щастливи клиенти

5/5
Мая Бардарова

Фирма Аламон държи на доброто и качествено обслужване. Ето защо фирмата използва само висококачествени препарати за основно почистване и поддържане, за пране на меки настилки

5/5
Stefi Qnakieva

Предлага доставка на санитарни консумативи и почистващи препарати , Дезинфекциращи средства, които използваме в нашият хотел

5/5
Искра Иванова

Отлично обслужване и много високо качество на обслужване. Няма да съжалявате.

5/5
Анни Велева

От години ползвам услугите на фирма "Аламон" и всеки път оставам много доволна. Препоръчвам ги определено на всички !!!

Последвай ни в

Scroll to Top