Нашите услуги

Услугата почистване на дома се състои в основно почистване на всякакъв тип замърсени площи в дома. Целим да почистим и най-трудно достъпните места и да освежим всички площи. Услугата се извършва в удобно за Вас време. .

фирма Аламон е с дългогодишен опит в сферата на почистване на офис помещения и сгради. Предлагаме професионално почистване на офиси на с различна площ и степен на сложност. Качеството на нашите услуги гарантира блестяща работна обстановка и отлична атмосфера за работа..

Почистване на санитарни помещения е не по-малко важно от това да се почистват другите помещения . Дори по-важно, тъй като микробите, които се съдържат, ние разнасяме в домът си. Санитарните помещениясе почистват периодично взависимост от използването им.

Всеки ремонт е свързан с голямо замърсяване на цялата сграда или отделни помещения. Тъй като е крайно неуместно да бъде ангажиран персонал, който не е квалифициран за изпълнението на тази дейност, на помощ се отзоваваме ние – професионалистите. Разполагаме с модерно техническо оборудване, способно да премахне без остатък целия строителен отпадък.

Благодарение на нея и усилията на нашите специалисти, вашите мебели ще запазят свежия си изглед и цветове. Изпирането, изпълнено качествено елиминира мръсотията.За да избегнете смяна на дамаската, доверете се на нашите професионалисти, способни да изперат деликатните материи, без значение от размерите и степента на замърсяване.

С цел да предложим висококачествено обслужване, Ви предлагаме услугата Доставка на хигиенни консумативи. Чрез нея, вече няма да мислите откъде и как да набавите необходимите хигиенни консумативи, защото ние ще се грижим за това. Работим с доказани прозводители и качествени продукти, сертифицирани за безопасност.

Заявете безплатен оглед

за да се запознаем с Вашите изисквания и нужди, след което ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Обади се

Абонаментно почистване на офиси или домове

Заявете безплатен оглед на тел. 0899130750 за да се запознаем с Вашите изисквания и нужди, след което ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Допълнителните услуги които предлагаме са включени в таксата за абонамент и се извършват регулярно според нуждите на клиента:

Ние от фирма Аламон имаме стандарти, които всеки служител трябва да спазва. Независимо дали е нов или стар служител, всеки един преминава периодично обучение.

Не! Договора е със срок за една година и с право на прекратяване по всяко време с едномесечно писмено предизвестие.

Последвай ни в

Scroll to Top