ПРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ

Уютът у дома несъмнено се дължи в голяма степен на меката мебел и килимите. Те са синоним на удобство и естетика и въпреки че се поддават лесно на замърсяване и захабяване, трудно можем да се лишим от комфорта, които ни създават. Решението е професионално почистване поне веднъж или два пъти годишно, което ще осигури запазване свежестта и цветовете на меката мебел и килимите, както и предотвратяване натрупването на акари и микроби.
5 причини да наемете професионалист за пране и почистване на мека мебел

Диваните се подлагат на много употреба ежедневно и следователно са изправени пред значително износване. Освен това прахът и мръсотията са други допринасящи фактори, водещи до повреда на мебелите, което от своя страна ще накара да ги смените за по-кратък период от време. Въпреки че вместо да купувате нов диван, внимателната поддръжка е много по-добро решение във всички отношения. Професионалните почистващи препарати за дивани използват правилния тип химикали за почистване на петна, мръсотия и прах. Тази услуга придава нов облик на вашите мебели и удължава живота им за определен период от време.

Не всички дивани от плат и кожа се почистват лесно. Някои изискват допълнителни усилия и използването на модерно почистващо оборудване, тъй като са снабдени с зони, които могат да бъдат изключително трудни за достигане. В такива случаи да се опитвате сами да почистите диван е безполезно начинание и най-добрият възможен начин на действие е да наемете услуги за управление на съоръжения, тъй като те разполагат с най-новото оборудване за почистване, подготвено на тяхно разположение. Това ще им позволи да направят вашия диван безупречен като нов, независимо от това как изглежда. Модерното почистващо оборудване, съчетано с използването на най-новите почистващи технологии, прави целия процес ефективен и води до цялостно почистване на мебелите .

Използването на прекомерна вода може да проникне и да повреди сърцевината на вашите мебели. Това е една от основните причини за повреда на дивана в повечето случаи. Професионалните чистачи на дивани имат достатъчно познания и са достатъчно запознати с количеството вода, което трябва да се използва при почистване и начините за пълно изсушаване на тапицерията. Поради тази причина, вместо да се заемете сами с почистването и да повредите диваните, по-добре е да наемете професионална услуга за почистване на дивани.

Почистването на дивани сами може да бъде напрегнат и дълъг процес, особено ако го правите за първи път и не сте наясно с процеса или правилния начин на използване на инструменти, ако е необходимо. Въпреки това, наемането на професионалист за почистване на вашия диван може значително да ускори и подобри ефективността на процеса на почистване, което води до бързи и по-добри резултати.

Без значение колко често използвате прахосмукачки, прахът и алергените могат да се уловят в тъканта на вашите мебели, което може да предизвика алергия, причиняваща акари и чувствителност на кожата. Така че, ако искате вашето жилищно пространство и мебели да са чисти от алергени, крайно време е да наемете професионални почистващи услуги.

Защо да ни изберете?

Премахваме и най-упоритите замърсявания в дълбочина и възвръщаме ярките цветове, като оставяме след себе си приятен аромат
Предотвратяваме нараняването на тъканите, обилното намокряне и разнасянето на мръсотията, които са неизбежни при почистване със стандартни методи и препарати
Не използваме твърди четки и абразиви, които могат да повлияят негативно върху настилките
Третираме успешно всички видове материи – текстил, кожа, синтетика, коприна, памук, вълна
Нашите препарати са нетоксични и безвредни, като същевременно с това изграждат мощен защитен слой, който е устойчив на замърсявания
Разполагаме с екип от професионалисти, на който можете да се доверите и да допуснете в дома си без притеснения

Заявете безплатен оглед

за да се запознаем с Вашите изисквания и нужди, след което ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Обади се

Scroll to Top