Професионално почистване след ремонт

При тежки замърсявания след ремонт самостоятелното почистване с обикновени препрати не само че не води до премахване на огромното количество натрупан прах и замърсяване, но и може да повреди настилките. Целта на професионалното почистване в този случай е да се премахнат бързо и качествено остатъчните строителни материали и наслагвания, а жилището да се приведе в идеален за ползване вид.
Какво е почистване след строителство?

 След работата строителната бригада и изпълнителят ще извършат общо почистване на отломките, но по-задълбочено почистване обикновено не е в техния дневен ред. След изграждането ще има много повече стъпки, за да бъде помещението готово за ежедневна употреба. Видът почистване, което извършваме след строителството, ще обхване цялото съоръжение от горе до долу. Това няма да означава просто метене и почистване на видими места. Ще има изисквания и нашият почистващ екип е сертифициран да отговаря на тези стандарти.Почистването след строителен проект трябва да е отгоре надолу. Общото почистване като метене на подове и дезинфекция на повърхности няма да е достатъчно. Ето списък на някои от областите, върху които се фокусираме по време на почистването след строителството:

Какви са стъпките за почистване след строителство?

Етап 1
Първата стъпка в процеса на почистване след строителството е грубото почистване. След строителния проект ще останат големи задачи, като отломки, боклук и остатъчни материали. Тази стъпка може да отнеме много време и да включва много труд. Следва общо метене и прахосмукачка. Накрая екипът за почистване ще премахне стикерите, ако конструкцията инсталира нови врати и прозорци.

Стъпка 2
Следва леко почистване. Тази фаза включва най-много умения и техника. Стаите, които хората често използват, като бани и кухни, ще бъдат старателно почистени.
Професионален почистващ екип ще почисти мивки, тоалетни, прозорци, външни и вътрешни шкафове.
Почистването на прозорци, стъкла, врати, стени и облицовки ще бъде също в списъка.

Стъпка 3
 В тази фаза тежката работа е свършена и сградата или съоръжението ще бъде почти готово за оглед. Окончателното почистване от прах ще бъде извършено и е важна стъпка, тъй като прахът може да се утаи навсякъде и да попадне във всичко като вентилационни отвори и шкафове. Ще обърнем повече внимание на окончателното почистване от прах и заличаване на всякакви несъвършенства като петна и пръстови отпечатъци.

Почистването след ремонт често включва:

  • Избърсване на стените от строителен прах
  • Измиване и дезинфекциране на мивки, душове, вани
  • Почистване на праха от тавана, осветлението и вентилаторите 
  • Премахване на пръски латекс от под, врати, каси, осветителни тела, ключове, контакти
  • Измиване на дограма
  • Почистване на огледала и други стъклени повърхности
  • Почистване на врати
  • Премахване на лепенки и фолиа от профилите, прецизно отсичане на латекса от профила на дограмата

Защо да ни изберете?

Почистването може да се извърши на етапи, в зависимост от плана на ремонта, като целта е предотвратяване натрупването на прах
Почистваме в дълбочина наслоения прах, остатъците от замазки и шпакловки, както и тези от боя и лепило
Не използваме твърди четки и абразиви, които могат да повлияят негативно върху настилките
Използваме подходяща за целта техника и почистващи средства, които гарантират липса на поражения върху интериора
Нашите препарати са нетоксични и безвредни, като същевременно с това изграждат мощен защитен слой, който е устойчив на замърсявания
Имаме дългогодишен опит, който гарантира блестящ краен резултат

Заявете безплатен оглед

за да се запознаем с Вашите изисквания и нужди, след което ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Обади се

Scroll to Top