ДОСТАВКА НА ХИГИЕННИ КОНСУМАТИВИ

С цел да предложим висококачествено обслужване, Ви предлагаме услугата Доставка на хигиенни консумативи. Чрез нея, вече няма да мислите откъде и как да набавите необходимите хигиенни консумативи, защото ние ще се грижим за това. Работим с доказани прозводители и качествени продукти, сертифицирани за безопасност.

Често срещано погрешно схващане във всяка офис среда е хората, които вярват, че хигиената трябва да се съсредоточи само върху тоалетната. Това обаче не е така. Микробите, бактериите и прахът пътуват из цялата ви сграда с всеки индивид, който влиза във вратите ви, и могат да се разпространят в други части на вашия офис.

Ето защо трябва да се наблегне повече на това целият ви офис да бъде ефективно почистен и да остане хигиеничен през целия ден.

Използвайки правилните хигиенни консумативи, можете да поддържате хигиената на офиса си през цялата година. Това също ви позволява да гарантирате, че вашите служители и клиенти не разпространяват нежелани микроби, като им позволите достъп до консумативи за лична хигиена, както и да гарантирате, че вашите повърхности са зони без бактерии, като използвате правилните препарати при почистване.

Хигиенни консумативи в банята

Баните са едно от най-важните места, които трябва да поддържате чисти. Знаем също, че това е благодатната среда за бактерии; следователно, като използвате правилните почистващи продукти и препарати във вашата тоалетна, можете да намалите броя на бактериите, разпространявани във вашите офиси.

Изброихме няколко препарата, които винаги трябва да имате под ръка за банята

  • Препарат за почистване на тоалетни чинии
  • Течна белина
  • Измиващ крем
  •  дезинфектант

За допълнително удобство и цялостно почистване, тези продукти и препарати са ефективни както във вашата тоалетна, така и в целия офис върху плотове, подове и други повърхности.

Хигиенни консумативи за лична хигиена

Освобождаването на вашия офис от бактерии, микроби и нежелани зайчета прах може да започне в банята, но те могат също толкова лесно да влязат през вратата с всеки служител или клиент.

Личната хигиена във всяка офис среда е също толкова важна, когато се борите с разпространението на микроби и бактерии.

Изброихме няколко задължителни артикула, които трябва да имате на склад, за да осигурите лична хигиена на работното място:

  • Сапун за ръце
  • Повърхностни кърпички
  • Кърпички за ръце
  • Дезинфектант за ръце

Обучението на вашите служители относно важността на тяхната лична хигиена не само намалява разпространението на микроби във вашия офис, но също така помага на вашите служители да поддържат добро цялостно здраве. Предмети като кърпички и дезинфектанти могат да се държат на бюрата и работните места, което им позволява да поддържат добра лична хигиена през целия ден.

За повече информация

Ако търсите  експертни съвети кои са правилните хигиенни консумативи за вас, обадетесе се  за повече информация 

Обади се

Scroll to Top